Тетоец

Некој Тетоец направил дома масакр, си ја убил фамилијата и сега се наоѓа на рочиште на суд:
Судијката:
- Господине, ќе можете ли на поротата да и го раскажете целиот настан од почеток?
Обвинетиот:
- Да, свекако. Се враќам ја дома од службени пут, когај глеам пред улазна врата кондуре мушќи, број 45, а ја носим 43!!! Уште тогај ме к'сна змија, мислим ова не излага на арно. Влагам у спауна и га гледам жена ми со швалер, угуљ голи се е*ев.
Судијката го прекинува:
- И тогаш го направивте злосторниот чин?
Обвинетиот:
- Не. Си реков, ај, честопута сум отсутен од дома, греота е жена ми, нека најде некој да га теши. Нема проблем. Влагам после у соба кеј ќерка ми и га глеам у тројка со непознати!!!
Судијката повторно го прекинува:
- Тогаш посегнавте по оружјето?
Обвинетиот:
- Нееее, ај, викам млада е, нека истражуе. Влагам после тоа у собата од син ми и го глеам со шприц у рука, и се фикса!!!
Судијката пак се умешува:
- Значи тогаш се налутивте и ?
Обвинетиот веќе изнервиран:
- Не, мори жено, си викам ај мода е свите млади го права тоа д`нска.
АМА КОГАЈ СЛЕГОВ ДОЛЕ У ДНЕВНА, И КОГАЈ ГО ВИДОВ ЌУМБЕТО ТЕРМО УКЉУЧЕНО НА ШЕСКА...!!!
Е, ТОГАЈ НЕ ИЗДРЖАВ, ПОБУДАЛЕВ И ТАЌЕ СЕ ДЕСИ ТОА ШО СЕ ДЕСИ...

Вицотека: 

Вицотека

 • Не можеме веќе да живееме од пензијата на дедо!!!
  Ќе мораме да го вработиме.

 • Се земале Мујо и Фата. Првата вечер имале секс, и Фата во една тетратка пишала 2. Мујо ја прашува:
  - Фато зошто пишуваш 2 на тетратката...

 • Трпана му вика на Трпе:
  - Сакам да ми направиш црно дете!
  Трпе видел не видел решил да се распрашува, отишол во Кфор и прашал...

 • - Мамо, мамо, гледај мајмун!
  - Јас сум црнец, а не мајмун! - се побунил странецот.
  - Мамо, мамо, тој зборува!