Пубертет

- А да те научам да се бричиш?
- Не бе тато.
- Види, доаѓа момент во пубертетот кога грдо изгледа бркот и..
- Реков не!
- Добро ќерко, добро...

Вицотека:

Повеќе од Вицотека- Денес потрошив 6000 денари - се пожали еден скржавец на својот сосед. - Аууу, а за што си ги потрошил? - Купив 100... + повеќе

У школу Што е супротно од смејање? Па професорке е*ање Како бе е*ање срам да ти е! Па такој професорке: , смејање е: ха... + повеќе

Седат Трпе со татко му на маса и му вика: - Море синко, глуп си ко масава! (и тропа по неа) А на тоа синот станува: - ... + повеќе

Што е иронија: - Кога црнецот се презива Вајт, - Кога белецот се презива Блек, - Кога Црногорец се вика Радиша, - Кога... + повеќе