Повеќе

- Зошто во град има се повеќе плавуши?
- Па, не знаат да се вратат дома.

Повеќе од ВицотекаOј Вљора! Ти си моја љубаф фтора. На тебе мисљим у Арачиново со трактор нивата кога го орам. За тебе и брача со каљаш... + повеќе

Чита мажот книга во кревет. До него лежи жената. Одеднаш, мажот го става показалецот доле кај женаму. - Жената видно... + повеќе

Како мјаука мачка на прилепски?? - МЈАУ ЕБАГО.

Во Кавадарци, оди детето кај таткото: - Тате, зошто се врти земјата? - Како бе се врти?! - Да не си пиел од ракијата за... + повеќе