Дислексичар

Дислексичар оди да опљачка банка и вика :
- Ваздух во раце,пљачка ви матер, ова е Пи*ка!

Повеќе од ВицотекаВо ординација чекаат многу луѓе меѓу кои и Трпе. Излегол докторот и им рекол дека за денес е доста и да дојдат утре. А... + повеќе

Отишол Трпе на доктор, но не можел да на најде неговата здравствена легитимација па отишол со здравствената... + повеќе

Мочаат под едно дрво зајакот и магарето. Магарето - Зајко, зошто курето ти е со цртки. Зајкото - Е, па за секоја... + повеќе

Седи ученик на час и приклучен на фејсбук пишува на статус "сите на учење а само јас на фејсбук", кога неочекувано му... + повеќе