Паркирање

Зошто жените живеат подолго од мажите?
- За да надокнадат за времето изгубено во паркирање.

Повеќе од ВицотекаДа даде господ, мајка ти на родителска да прдне.

Е добро бе сине како доби 3 кеца?!!! Трпе: Па по македонски пишувавме реченици и, Никола напиша: Ана го сака Перо.... + повеќе

Мајката ја советува ќерката: - Ќерко немој да дозволиш уште првата вечер да ти се качи, зошто мама ќе плаче!!! Кога се... + повеќе

Њујорк сити, Канзас сити, Бирмингем Сити, Манчестер Сити, Скопје Гладни!