Втора дупка

Плавуша и вили на другарка и плавуша:
- Си направив уште една дупка на увото.
- И сега како е, подобро слушаш?

Повеќе од ВицотекаАло насмевни се

Андреј на еден од испитите препишувал ама една негова колешка го видела и го пријавила на професорот. Тој нормално... + повеќе

Зад седум мориња, седум езера, седум реки, седум планини, седум ридови, седум долини, седум извори живеел еден змеј.... + повеќе

Зоки ја прашува учителката: - Госпоѓо, може ли децата да имаат деца? Учителката одговара: - Зоки, тоа е невозможно!... + повеќе