Расипан автомобил

Ја прашува синот мајката:
- Каде завршува расипаниот автомобил?
- Му го продаваат на татко ти.

Повеќе од ВицотекаМенувам жена поради еднолична исхрана, секоја вечер за вечера пица.

Го прашала наставничката малиот Трпе: - Трпе, ајде кажи ни што би сакал ти да правиш во животот? - Би сакал цел живот... + повеќе

Сакаш да се ожениш за мене? Нема проблем, потполни молба.

Како мјаука мачка на прилепски?? - МЈАУ ЕБАГО.