Антиалкохоличар

Ако сте решиле сакате да го оставите алкохолот, оставете го кај мене.
Шифра: Антиалкохоличар.
Јас го унишувам алкохолот !!!

Повеќе од ВицотекаКоја песна ја пеат пингвините кога ке се опијат? - Неке птице никад не полете!!!

Што си истурил? Прашање кое жената му го поставува на својот сопруг кога ќе го види дека доброволно ја зел... + повеќе

Се шетаат татко и син во парк. Синот почнува да плаче, а таткото вели: - Смири се, Перо, смири се. Една госпоѓа на... + повеќе

Три жени загинале во сообраќајна несреќа и се нашле пред вратите на рајот. Ги дочекал Свети Петар и им рекол: - Добре... + повеќе