Мајмуни

Оди Трпе низ улица, а Трале на гранка.
Го прашува Трпе:
Што правиш на гранка? Мајмуните одамна се слезени од гранка...
Трале:
Знам гледам!!!

Вицотека

 • Молер ја молерисова Лудницата. Двајца лудаци стојат под неговата скала и разговарааат:
  - Еј сакаш ли да му ја тргнеме скалата да падне...

 • Google е женско 100%!
  Има одговор за се.

 • Мажи вежбаат во бодибилдинг клуб и ѕвони еден мобилен телефон. Еден од батките се јавува и вели:
  - Ало.
  - Драги ти ли си?...

 • Некоја жена сакала да си купи вибратор и отишла во секс шоп. Продавачот и рекол да си одбере од закачените вибратори на ѕидот. Гледала жената...