Разговор

Го прашува таткото синот:

  • Сине веќе имаш 14 години и ќе мора да разговарме за сексот.
  • Епа кажи тато што сакаш да знаеш?

Повеќе од ВицотекаСрце што би направила к’д би ја добија на Бинго? - Како што бе... Ќе ти зему пола паре и ќе те оставу! Муж вади 1000... + повеќе

Што означува кратенката FBI? - Facebook Idiots!

Mаж поминува ноќе низ гробници и јаде баничка. Одеднаш од темното се појавува рака: - ДАЈ!!! - Шшшштттттооооооо,... + повеќе

Батко Ѓорѓија отишја куде адвоката и га прашуе: - Извини да те прашам, колко наплаќаш за услуге? - 100 евра за три... + повеќе