Камени мост

Трпе и Мујо тапа пијани се враќаат од кафана и се фалат еден на друг:
Трпе:
- Море брат што убава девојка сум фатил кај камениот мост вчера ем убава ем гола беше.
Мујо:
- Абе стварно беше гола?
Трпе:
- Да бе брат зар ќе те лажам тебе!?
Мујо:
- Абе брат па и јас ја сретнувам остата девојка бе! И тоа секој трет ден.
Трпе:
- Абе остави сега ти што ја сретнуваш јас прв се пофалив моја си е!

Вицотека: 

Вицотека

 • Го прашуваат Кумановски боксер пред натпревар ?
  - Господине со какви амбиции дојдовте ?
  - Сс Воз да га ебу !!!

 • Доктор прашува крупна пациентка дали се држи до диетата:
  - И тоа како докторе, иако морам да ви признаам дека...
 • Малиот Трпе му вика на татко си:
  - Тато некој ти ѕвони на мобилниот!
  - Види сине кој ѕвони оти си мијам раце?
  - Те бара “...

 • Жената чита весник и му кажува на мажот:
  - Катастрофа, некој човек дента се запознал со некоја жена, вечерта се...