Тепање муви

Жената влегува во кујна и го начекува мажот како стои со тепалка за муви во рацете и шета низ кујната.
Што правиш?
Тепам муви.
Па утепа ли некоја?
Да, пет машки три женски.
Жената изнервирана:
А како ги разликуваш женски од машки муви?
Мажот:
Па три беа на флашите пиво , а пет на телефонот!

Повеќе од ВицотекаПорано жените го чуваа својот невестински фустан за ќерките, а сега за својата следна венчавка.

Таткото го прашува синот: - Зошто лепиш слики од мене во твојата училишна тетратка? - Наставничката сака да види која... + повеќе

Једног дана Мујо ће свом шефу: - Шефе, чуо сам да ако одеш на Мјесец и вратиш свој сат уназад можеш се подмладити за... + повеќе

- Уџите молим вас. – Ааа ма ми ни смо за уџиџавање. - Звачу полиције! – Звај, звај! - Пошто су вам пуканака? - Јесте се... + повеќе