30години брак

Станко и сопругата се решиле да слават 30 години брак во истиот хотел каде биле на меден месец. Сакал сè да биде совршено па во хотелот отишол еден ден порано за да подготви сè. Вечерта и пратил емаил на сопругата, но внел погрешна адреса и пораката несвесно ја пратил кај вдовицата на починатиот пастор. Синот на вдовицата следното утро ја наоѓа мајка си во несвест пред компјутерот и го чита писмото:

  • Најдрага жено, само што стигнав. Сè е подготвено за твоето доаѓање утре. Се надевам дека ќе имаш пријатен пат.
  • П.С. Овде е многу жешко.
Вицотека:

Повеќе од ВицотекаРазговараат две пријателки: - Откако му побарав развод на мажот ми, не престанува да пие. Загрижена сум! - Нема за што... + повеќе

Опасно е да си во право кога Владата греши.

После водење љубов девојката прашува: Ако после ова оставам трудна и родам дете како ќе го крстиме? Дечкото го вади... + повеќе

Што имаат заедничко мажот и сперматозоидот? И обајцата имаат 1:1 000 000 шанси да станат луѓе.