Ниш

Postrojio kapetan vojnike pa pita jednog:
- Odakle si ti?
- Od Niš - reče ovaj.
- Ne kaže se od Niš nego iz Niša,pizda ti materina!
- Odakle si ti? - pita drugog?
- Od Vranje.
- Ne kaže se od Vranje nego iz Vranja pizda ti materina!
Zatim pita trećeg:
- Odakle si ti?
- Ta iz Kekende,pizda mi materina!

Вицотека: 

Вицотека

 • Некоја плавуша била на квиз во кој поставуваат прашања и одговара прв оној кој прв ќе притисне на тастерот. Водителот чита прашање:
  -...

 • Кумновче га прашуе татка му:
  - Тато, колко су шансе да идемо на одмор овуј годину ?
  - Па сине 30% ќе идемо, 100% не идемо.

 • Баци и вели на Чае:
  - Знаеш дека умре Версаче?
  - Кој бе?
  - Оригиналот!

 • Sunčaju se Mujo i Fata na plaži, kad se Mujo opasno napali. Kaže on to Fati, a ona će njemu:
  • Ma jesi ti lud, pa svi ovde gledaju....