Мајстор за прозори

Ѕвони некој на врата.
- Кој е ?
- Мајсторот за прозори.
- Па пред малку само што дојде еден мајстор за прозори?
- Знам, јас сум тој, само што паднав...

Повеќе од ВицотекаЗастанува плавуша човек на улица и го прачува: Се извинувам дали можете да ми кажете што значи I don't know? Не знам -... + повеќе

Стар човек на седумдесет години заминал на нудистичка плажа. За да добие членарина за нудистичката плажа мора да помине... + повеќе

Доаѓа Трпе еден ден дома со кеса полна кондоми. Кога го видела Трпана му вика: Де бе Трпе што си купил толку кондоми... + повеќе

Звони лудак у лудницу: - Ало ке можете ли да ми кажете има ли некој у собу 29? - Чекај малко. Не нема! - Е фала богу... + повеќе