Крокодил

Како настанал гуштер?
Му дале на влав да храни крокодил.

Повеќе од ВицотекаОтишла баба на доктор со нож во колено. Докторот ја прашал што и е зошто има нож, а бабата му одговорила: - Сакав да се... + повеќе

Три брачни пара слават годишница на брак во еден хотел.. После вечерата секој пар оди во својата соба. Утрото, мажите... + повеќе

Комичар - човек кој е постојано во кома Роман Полански - Циган земјоделец Роми Шнајдер - Јасно е Гром - Циган... + повеќе

Само заебанцијата е вистинска работа, се друго е заебанција!