Таксист

Влегува дечко во такси и јаде чоколадо.
Таксистот му вели:
- Дечко чоколадото ќе ти ги расипе забите.
Дечкото враќа:
- Дедо ми живееше 102 години.
Таксистот:
- Затоа што јадел чоколадо?
Дечкото:
- Не, затоа што си гледал своја работа.

Вицотека

 • Која жена добива највеќе ружи за 8 март?
  Онаа која ќе умре на 7 март!

 • Мујо и Хасо ловеле риби. Им снемало црви и Хасо го пратил Мујо да побара зад грмушките.
  За тоа време Хасо уловил златна рипка и таа му...

 • МАШКИ РЕЧНИК – што всушност мислат жените:

  Да = Не
  Не = Да
  Можеби = Не
  Жал ми е = Тебе ќе ти биде жал
  Ние...

 • Нашле црнец во пустина, мртов со 14 прострелни рани во телото.
  На тоа шерифот:
  Ова е најлошиот случај на самоубиство досега што...