Бандера

Кажи бандера:
Бандера.
Да те фати сртуја!

Повеќе од ВицотекаЕдна жена продавала јајца на пазар. Ги продавала по цена од 10 ден. по јајце, а сите останати жени по 5 ден. - Аман... + повеќе

Трпе и Трпана седат во ресторан. Го викаат келнерот и нарачуваат аператив. - За мене едно узо, а за мажот ми една... + повеќе

Сладоледџија стои на улица и продава сладолед. До него приоѓа една гола девојка и му бара еден сладолед.Тој стои пред... + повеќе

Што прави Црногорски вирус во компјутерот? - Ништо, само зазема простор!!!