Пиво

Gledaju Mujo i Haso pornice.
Mujo:Dal ti se dize?
Haso:Da, dize mi se.
Mujo:Pa ako ti se dize ,odi po pivu.

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаМенувам здравствена книшка за штедна. Шифра: Здравјето е најголемото богатство.

Некои мажи го имаат она што го заслужиле, останатите се неоженети.

Таткото: Што ти се црвени очите, сине? Синот: Пушев трева! Таткото: Лажеш, пичко, пак си плачел!

Што вели кондом во суд? - Не сум јас крив, ме навлекоа!!!