Стани да седнам

Се качува стара баба во автобус и нема место кај да седне, гледа едно дете и му вели:
- Ај синко стани да седнам ме болат нозете..
И детето и вели:
- Ај пуши ми го!
Го слуша полицаец и му одговара:
- Ќе ти го испушам јас ако ти станам!

Повеќе од ВицотекаКој е најнечувствителен дел од пенисот? - Мажот...

Знаеш ли дека нашиот оџачар го прегазила кола? - Веќе не сме сигурни ни на кров!!!

Сервисер: Каков компјутер имате?  Корисник: Бел... Корисник: Добар ден, јас сум Зоран, неможам да штампам.Секогаш кога... + повеќе

Ја прашува синот мајката: - Каде завршува расипаниот автомобил? - Му го продаваат на татко ти.