Интелектуалец

 • Трпе, јас синоќе бев излезена со еден интелектуалец !
 • Што е тоа?
 • Па тоа е интелектуалец.
 • И, како си помина?
 • Па прво ме однесе на вечера .
 • Па во кино.
 • Па низ чаршија.
 • Па кај него дома.
 • Па имавме интелектуален разговор.
 • Па после го извади пенисот и…
 • Што ти е тоа пенис ма Трпано ?
 • Тоа е нешто што личи на к*р ама многу е мало.

Повеќе од ВицотекаПлавуша, црвенокоса и црнка работеле во продавница со шефица која секогаш си оди порано од работа. - Еј, ајде и ние да... + повеќе

Направи нешто за татковината - емигрирај!

Дечко влегува во аптека: - Пакетче кондоми, ве молам! Аптекарката прашува: - А какви да бидат? Брзи како Порше, убави... + повеќе

Со кого бре два саати стоиш пред врата и муабетиш ??? изнервиран сопругот ја прашува жена му. Со комшивката, немаше... + повеќе