Сабајле

Жената му вика на мажот “Сега ли се иди дома, 7 сабајле е кај беше цела ноќ!“     
Мажот одговара “Па нели знаеш Перо се жени и не викна на ергенска вечер...“     
Пак жената “Ха, ергенска вечер сигурно имаше и некоја пијана дроља со која имавте сите секс на најразлични начини цела ноќ!!“     
“Аман бе жено не беше така од каде таква идеја..“
Жената “Не туку ме мафтај мислиш немам јас одено по ергенски вечери!“

Повеќе од ВицотекаПлавуша и вили на другарка и плавуша: - Си направив уште една дупка на увото. - И сега како е, подобро слушаш?

Dama je otišla na odmor na Barbados. Po dolasku upoznaje crnca i poslije noci strasne ljubavi pita ga kako se zove. -... + повеќе

Мажот и го подметнува весникот под нос на жената -Прочитај ја оваа статија за рибите, мила. -Зошто? -Од нив би можела... + повеќе

Средовечен човек купува ново Порше, излага на автопат и развива брзина до 160 km/h, осеќајки како ветерот му мрси... + повеќе