Идеја

Што им паѓа на памет најчесто на наркоманите?
- Фикс идеја.

Повеќе од Вицотека



Доцна вечерва заврши средбата меѓу лекарите кои штрајкуваат против проектот „плата по учинок“. Конечно они се... + повеќе

На сред операција хирургот целиот испотен му довикува на анестезиологот: Брзо колега ми треба уште анестезијаза... + повеќе

Синот ја прашува мајката: - Мамо, мамо, зошто на тетка Мица ќерка и се вика Ружа? - Па, затоа што тетка Мица многу... + повеќе

Две комшивки: - Не ми се верува дека се земала со тој старец! - Драга, кога ја земаш парата, не гледаш која година е... + повеќе