Плажа

Маж и жена на одмор и ги шетаат плажите. Биле секаде и им здосадило.
Мажот и вели на жената:
- Ајде да одиме на нудистичка плажа!
- А, не, некој може да помисли дека сум со тебе поради пари!

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаЛуѓе кои прават телевизиска анкета на улица налетуваат на Трпе и му поставуваат прашање: - Господине, што мислите што е... + повеќе

Жена на мужа: Срце бе па сс презерватив не е превара! - Да и сс пригушивач не е убиство.

Жената му вели на својот пијан маж: - Твојата валкана гардероба веќе не ја носам на перење, туку на дестилација!

На факултет за теологија идни попови полагаат испит. Излегува еден од испит и колегата го прашува: - Што полагаше? -... + повеќе