Шлиц

Зошто жена не запросува маж?
Зошто кога жена би клекнала пред маж, тој ќе почне да го откопчува шлицот!

Повеќе од ВицотекаКој лаже, тој и краде, кој краде тој и има, кој има тогаш тој е добар пријател.

Од соба со 20 компјутери треба да се украдат сите компјутери за 5 мин. Натпреварувачи сe петмина крадци од САД, петмина... + повеќе

Мујо се враќа од доктор и го сретнува Хасо: - Што има ново? - Ништо, бев на доктор. - И што ти рече? - 200 евра. - Абе... + повеќе

Влегува човек во банка, и и вели на службеничката на шалтерот: - Слушај мори! Сакам да отворам сметка во оваа глупава... + повеќе