Будење

Адвокат прашува доктор:
- Докторе, дали е точно дека, ако пациентот почине во текот на ноќта, следното утро ќе се разбуди мртов?

Повеќе од ВицотекаДали ќе има зголемување на платите во  2014 година ???  Направи си кафе и ние ќе ти гледаме. кликни на шољата и... + повеќе

Разговараат две пријателки: - Откако му побарав развод на мажот ми, не престанува да пие. Загрижена сум! - Нема за што... + повеќе

Менувам жена од 120 кила за две од по 60 кила.

Фраер и’ се пушта на убава девојка, која предава веронаука во училиште. Ја кани на состанок и таа се согласува. Ја... + повеќе