Комичар

Комичар - човек кој е постојано во кома
Роман Полански - Циган земјоделец
Роми Шнајдер - Јасно е
Гром - Циган електричар
ГориЛА - Гори Лос Анџелес
Кретен - Хор од 10 жаби
Романтичар - Ром кој ја проучува антиката
Феномен - Мајстор за фенови
Фотошоп - Шоп што продава слики

Повеќе од ВицотекаКако програмер се качува на 12 кат со лифт? - Притиска на 1-ви, притиска на 2-ри и бара кај е Enter

Тој:„Јес!!! Конечно дочекав!“ Таа: Сакаш да си одам? Тој: Не! Не ни помислив на тоа! Таа: Дали ме сакаш? Тој: Секако... + повеќе

Како се вика банкомат на Унгарски? - СЕ-РЕ-КЕШ.

Трпана се мажи по четврти пат, и тоа со Трпе. Гледа Трпе и се чуди: - Како ма ти три пути мужена, а невина! - Е, како,... + повеќе