Мустанг

Пушиш?
-Да
-Колку дневно?
-Три кутии!
-Колку пари е една?
-80 денари
-И колку години пушиш?
-15 години.
-Значи една чини 80 денари, а ти пушиш три дневно, што значи месечно на цигари трошиш 7200 денари. За една година тоа би било околу 86400 денари, така?
-Така.
-Ако годишно трошиш 86400 денари, за 15 години доаѓа околу 1.300.000 денари.
-Така е..
-Да не си пушел ти тие 15 години и да си ги собирал парите до сега ќе возеше Mustang GT.
-Ти пушиш?
-НЕ!
-Па кај ти е ”Мустангот” тогаш?

Повеќе од ВицотекаСеди дете покрај кејот кај камениот мост и плаче, поминува полицаец и го прашува детето зошто плаче. - Ми падна бурекот... + повеќе

Прашуе га учителка малога Перица: - Имаш седам јабуке и ја те замолу да ми дадеш две. Колку ќе ти останев? - Седам.

Се возат двајца по автопат и гледаат натпис село Педерево. Едниот му вели на другиот, што село е ова ? Другиот му вели... + повеќе

Повеќе ја сакам Владата отколку жената! Владата поредовно ме секса.