Сличност

Што е сличноста на полицаец и куче?
- И двајцата изгледаат како да те разбираат!

Повеќе од ВицотекаСинот: - Тато, како изгледа вагината? Таткото, збунет: - Пред или после секс? Синот: - Пред секс. Таткото: - Епа сине,... + повеќе

Пошол Хасо на гости кај Фата и Мујо. Кај нив имало и други гости, се расположиле, пивнале по некоја чашка, и на Хасо му... + повеќе

Сервисер: Каков компјутер имате?  Корисник: Бел... Корисник: Добар ден, јас сум Зоран, неможам да штампам.Секогаш кога... + повеќе

Доаѓа Трпе од работа и ја нашол Трпана како седи на прагот со спаковани куфери. Ја прашал каде ќе оди а таа му одговора... + повеќе