Мобилни

Копале Руските археолози и ископале кабел стар илјада години.
Заклучок:
- Пред 1000 години во Русија имало телефон.

Копале Кинеските археолози и ископале оптички кабел стар три илјади години.
Заклучок:
- Пред 3000 години во Кина постоел интернет.

Слушнале за тоа Македонците и почнале да копаат. Копале, копале и после неколку дневно копање, виделе некое мало дупченце но не успеале да најдат ништо.
Заклучок:
- Уште пред 5000 години во Македонија имало мобилни телефони.

Повеќе од ВицотекаПроститутка плавуша се изнервирала после една година одкако станала проститутка, бидејки дознала дека другите... + повеќе

Влева Блажо дома, и ја гледа Мара во кревет со најдобриот другар. Го ваде пиштолот и го убива, а Мара му вели: Блажо... + повеќе

Според грчката митологија, луѓето биле отпрвин создадени со 4 раце, 4 нозе и глава со 2 лица. Плашејќи се од нивната... + повеќе

- Како се разможуваат ежовите? - Многу, многу внимателно