Резервни делови

Одат две свињи по улица и здогледуваат излог на месарница.
Едната свиња коментира:
- Луди се ова луѓево. Мислат нас резервни делови ни требаат.

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаКако мажите вежбаат на плажа? - Го собираат стомакот навнатре секогаш кога ќе видат бикини.

Разговараат двајца пријатели: - Сексот е исто како бриџ. - ??? - Ако немаш добар партнер, тогаш подобро е да имаш добра... + повеќе

Влегува дечко во библиотека и прашува: - Се извинувам, дали имате книги за самоубиство? - Да, онаму, третата полица од... + повеќе

Рамче постојано ја викал жена му крава, таа се налутила, го тужи и ја добива парницата, судијата му забранува на Рамче... + повеќе