Маса

Седат Ивица и татко му на маса и му вели таткото на Ивица:
- Синко, глуп си ко масава!(и тропа по неа)
А на тоа синот станува и вика:
- Тато, тато некој тропа!
- Чекај. сине, јас ке отворам!

Повеќе од ВицотекаЅвони телефонот. На телефон се јавува таткото на три ќерки . - Здраво! Ти ли си рипче мое? - Не , овде е сопственикот... + повеќе

Доктор прашува крупна пациентка дали се држи до диетата: - И тоа како докторе, иако морам да ви признаам дека откако... + повеќе

Во календарот на Чак Норис, после 31-ви март доаѓа 2-ри април. Никој не се заебава со Чак Норис.

Директорот излегува од работа на пладне… На вилата со секретарката… Виски. Бонбони. Заеднички туш. И после… Безумие…... + повеќе