Оргазам

- Мамо, мамо, што е тоа оргазам?
- Не знам сине, оди прашај го татко ти.

Повеќе од ВицотекаОпасно е да си во право кога Владата греши.

Точно е дека алкохолот ни го крати животот, но со него гледаме двојно повеќе!

Kako znate da vam je fax poslala plavuša? Ima markicu na sebi.

Оди човек во продавница и му вика на продавачот: Имате лепак за глувци? На ова продавачот одговара: Зошто? Да не ти се... + повеќе