Тутун

Што ќе се добиеш ако се вкрстиш октопод и прилепчанец?
- Појма немам, ама тутун ќе нижи ко лудо.

Повеќе од ВицотекаКомшии прават муабет: - Комшија зашто додека жена ти пее, ти секогаш излагаш надвор, или на тераса или на улица? - Па... + повеќе

Трпе се јавува во полиција: - Ало, полиција?! - Да, кажете. - Две девојки се тепаат за мене! - Епа што има тука лошо во... + повеќе

Еј , старецу – викнал ѓаволот -Кој си ти? прашал старецот -Јас сум ѓаволот... -Добро за тебе, штом си ѓавол.. -Се... + повеќе

Како ќе препознаете љубезен велосипедист? - Секогаш има мушички помеѓу забите!