Германија

Двајца пријатели разговараат:
- Брат, ако дојде крај на светот што ќе правиме?
- Е што ќе правиме?
- Пакуваме куферите и одиме за Германија!

Повеќе од ВицотекаАло насмевни се

Отишол војник во дуќанчето во касарната и побарал: - Дајте ми боја за чевли број 37. Продавачот: - Извинете, нема врска... + повеќе

Оди човек на лекар и му вика: - Докторе можеш ли да направиш да живеам 150 години? - Абе изводливо е, ама треба да ми... + повеќе

Ало насмевни се