Калории

Машките трошат 2000 калории за секс.
100 за самиот секс и 1900 за фалење.

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаШто е ќелавење? Тоа е физиолошки процес на претворување на главата во газ, прво како форма а потоа и како содржина!

Цветко ѕвони на телефон: ‎- Ало, дали е тоа советувалиштето за алкохоличари? - Да, повелете, како можеме да ви... + повеќе

Зошто плавуша става шампон во супата? - Бидејќи на него пишува дека е свеж лимон.

Малиот Трпе довел дома три девојки. Уште од вратата и вика на Трпана: - Мамо, ај погоди која од овие три ќе ти биде... + повеќе