По една желба

Мујо и Хасо фатиле златна рипка на некој пуст остров. Рипката им рекла:
- Ако ме пуштите ќе ви исполнам по една желба на двајцата!
И прв Мујо рекол:
- Сакам сите луѓе на светот да бидат жени!
Хасо се мислел и рекол:
- Е јас сакам Мујо да е педер!

Повеќе од ВицотекаВози плавуша цик цак, на поминува на црвено, па се качува на тротоар. Човек од соседната кола вика: - Та те е*е тој што... + повеќе

6 razlika između žena i muškaraca 6 razlika između žena i muškaraca. 1. Nadimci Ako Katarina, Ljiljana i Marijana u... + повеќе

Трпе решава крстозбор и го прашува Трале: - Кажи животно кое има пет букви, започнува во Р и завршувајќи во О ? - Крава... + повеќе

За време на посета на психијатриска болница, новинар го прашува директорот на болницата: - Како точно знаете кој треба... + повеќе