Страв

Студент бара цимерка за еднокреветен стан!
Страв му е да спие сам.

Повеќе од ВицотекаŠetaju momak i devojka parkom. Kaže joj momak : - Dodji iza žbunja da ti nešto pokažem . Skida momak pantalone i... + повеќе

Една девојка стоела на работ на бродот за крстарење. Колку убава девојка со шешир – си помислил еден од гостите. Таа го... + повеќе

Жената му вели на својот маж: - Од денес поминуваме на пазарна економија, се правам за пари. Значи ако сакаш да готвам... + повеќе

- Зашто плавуша седи пред куќа со чаша? - Бидејќи и рекле дека куќата части.