Неработен

Бидејќи на 21 декември е крај на светот, се прогласува за неработен.
Ќе се обработува на 10 јануари.
Загрижен студент:
Кажете дали сигурно е крај на светот на 21 декември, да знам, да не учам за јануарска сесија за џабе!

Повеќе од ВицотекаMaж ја испраќа жената му кај роднините во Америка. Авионот полетал и тој почнал да се моли: - Боже, те молам земи ја,... + повеќе

Малиот Трпе го однеле на опера малку културно да го воздигнат. - Мамо, зошто оној мавта со стапот? - Сине тој е... + повеќе

Три сестри  15,16,18 години, се возеле во лифт и гледа најмалата бела материја на подот и вели: - Што е ова? Средната... + повеќе

Како се вика Мексиканец што ја изгубил колата? - Карлос.