Инциденти

Децата кои седат на предно седиште можат да направат инцидент
Инцидентите на задното седиште можат да направат деца!

Повеќе од ВицотекаВлегува човек во кафич и му вели на шанкерот: - Дај ми две дупли вотки. - Ти изгледа си имал многу тежок ден, а? - Абе... + повеќе

Доктор прашува крупна пациентка дали се држи до диетата: - И тоа како докторе, иако морам да ви признаам дека откако... + повеќе

Зашто Македонци идев само у Грчку и у Охрид на одмор ? - Па ако идев подалеко ке им се одмрзне месо и ке се покварив... + повеќе

- Како се вика вонбрачно дете на пилот? - Копилот.