Директор

Директорот и секретарката почнуваат да се сексаат....
- Директоре, влеговте ли ?
- Да !
- Леле колкав Ви је.....

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаВлегува маж дрво пијан во спалната соба и и вели на жената, - Жено, многу те сакам, ајде да водиме љубов! Жената: Бегај... + повеќе

Дедо Мраз, јас за оваа Нова Година сакам дебел новчаник и тенко тело. Само те молам немој да ги помешаш како прошлата... + повеќе

Кинезите измислиле вода во прав!

Млада Шкотска двојка (Мери и Џејми) си се додворува во парк: - Џејми, сакаш ли да ме држиш за рака? - Секако, како... + повеќе