Хаос

Судство - хаос
Здравство - хаос
Образование - хаос
Економија - хаос
Криминал - организиран

Повеќе од ВицотекаЈас и викам: - Те Сакам. Таа ми вика: - Не со зборови, покажи со дела! - Одма знаев дека е вмровка!

Ало насмевни се

Кој го родил Чак Норис ? Тетка му. А знаете ли зошто! Затоа што никој не смее да ја ебе мајка му на Чак Норис.

Улаза пијандура у автобус и дере се: - Ви напред сте сви педери, ви тамо позади сте клошари, а ви у средину сте... + повеќе