Ненајавен

Станала плавуша учителка и им се обраќа на децата:
- Деца во петок ќе имате ненајавен тест?

Повеќе од ВицотекаСе среќаваат после долго време двајца школски другари. - Знаеш имам три деца. - Браво, како се викаат? - Најстарата е... + повеќе

- Господе, што значат за тебе милион години? - Една секунда. - А милион евра? - Еден цент. - Тогаш, ќе ми дадеш ли еден... + повеќе

Полицаец се обраќа на возачот кој го сопрел: - Ајде да провериме колку си пијан,Мики Маус е куче или маче?

- Како се вика вонбрачно дете на пилот? - Копилот.