Откритие

Sjede Mujo i Fata predvečer i gledaju TV.
Odjednom, iz čista mira, skoči Fata i zvekne Muji šamar.
- "Bona, koji ti je!? Š'o s' me sad zveknula?"
- "To ti je zato što si me cijelog života loše jebav'o!"
Sjede oni tako dalje, gledaju TV, pa kroz pola sata skoči Mujo i ošamari
Fatu.
- "A što s' ti mene lupio, šejtane jedan?"
- "E, to ti je zato što znaš razliku!"

Повеќе од ВицотекаАло насмевни се

Tрпе лежи во кревет после секс, пуши цигара и се загледува во една слика на ѕидот. - Кој ти е оној ма на ѕидот - маж... + повеќе

Зошто плавуша сака секс на под? Сака секс до даска!

На некоја девојка почнале да и се појавуваат зелени кругчиња на внатрешната страна од нејзините бутови. Почекала една... + повеќе