8 деца

Вози такси жена и наеднаш кочи нагло а жената:
- Ве молам пазете малце па јас имам 8 деца?
- Вие имате 8 деца , а мене ми викате да пазам!!!

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаШто се дешава к'д две плавуше се затрчив да се гушнев? - Скрши се огледало!

Чак Норис може да аплаудира со една рака.

Во емисија за пороците во општеството гостин во студио, угледен психолог, и вели на водителката, инаку природна плавуша... + повеќе

Што е тоа, дење лае, ноќе плива? - На баба вилицата.