Парк

- Ало, добар ден, дали е тоа полиција?
- Да, повелете господине.
- Сакам да пријавам парк во Центар...

Повеќе од ВицотекаZasto plausa nalijeva mlijeko u gace? - da nahrani mackicu!

На клупа во парк разговараат двајца стари пензионери Госпоѓата го прашува господинот: Колку години имате? Тој: 95. Таа... + повеќе

Разговараат две другарки. Едната и вика на другата: - Да ти се пофалам си фатив дечко. А другарката и вика: - Епа ајде... + повеќе

Kako reagiraju Engleskinja, Francuskinja i Fata kad ih muž zatekne s drugim muškarcem u krevetu? Engleskinja: - Džone,... + повеќе