Рамнотежа

Лежи пијаница на пат, му приоѓа полицаец и го прашува:
- Што лежиш бе доле?
- Еве изгубив нешто.
- Е што де?
- Рамнотежа!!

Повеќе од ВицотекаПрво равенство Маж = јаде + спие + работи + ужива Магаре = јаде + спие Значи, Маж = магаре + работи + ужива Значи, маж... + повеќе

Што е разликата меѓу гума за возила Goodyear и 500 потрошени кондоми? Па гума Goodyear си е гума, 500 потрошени... + повеќе

Разговараат Мујо и Хасо: - Знаеш Хасо, мојата жена додека беше бремена ја читаше книгата "Тројцата мускетари" и пред... + повеќе

Вика му баба на дете: - Синко, ќе иду с'с твој точак на гробишта. - Добро бабо а кој ќе ми га врати ?!?!?