Окце

Мајката свиња изглегува да купи нешто до продавнице и на своите 3 прасиња им вика:
- Кога ќе се вратам ќе тропнам 3 пати, вие ќе прашате за лозинка , лозинката ќе биде Цицам Цицка
Волкот стоел настрана и слушнал ама не дослушал баш за лозинката.
Еве го иде тропа 3 пати, прасињата прашаат, кажи лозинка, волкот не знае.
- Aааа, ти си Волкот бриши од тука.
Се изнервирал Волкот и си рекол утре ќе се скријам и ќе им ја слушнам лозинката и ќе си ги лапосам сите три.
Другиот ден мајката свиња пак излегува и им вика на прасињата.
- Запамтивте нели, три пати тропам на враќање и лозинката е иста од вчера, Цицам Цицка.
Е овој пат Волкот слушнал се и сиот среќен оди кај прасињата и тропа три пати на врата, прасињава прашаат кажи лозинка?
Волкот со сиот глас
- ЦИЦАМ ЦИЦКАААААА!!!
А прасињата му одговрааат:
- ДА НИ ЦИЦАШ КУ*ОООООООТ, МАМА НИ СТАВИ ОКЦЕ НА ВРАТАТА!!!

Вицотека: 

Вицотека

 • Кога ја сексаш, те сака.
  Кога ја сакаш, те секса?

 • Грк во Гевгелија седи во кафич, до него седнуваат три згодни женски. Гркот почиња да се удвара:
  - Ти од каде си?
  - Од Кичево....

 • Фраер и’ се пушта на убава девојка, која предава веронаука во училиште. Ја кани на состанок и таа се согласува. Ја прашал:
  • Може да се...

 • Влегува дечко во библиотека и прашува:
  - Се извинувам, дали имате книги за самоубиство?
  - Да, онаму, третата полица од горе....