Мигрена


Што е мигрена:
- Најупотребувана контрацепција од страна на жените

Вицотека

 • Зошто за да го изгасиме компјутерот мора прво да кликнеме на Start?

 • Мила Маро,
  За време на мината година, се обидов да водам љубов со тебе 365 пати. Успеав само 12 пати. Подолу се...
 • Во календарот на Чак Норис, после 31-ви март доаѓа 2-ри април.
  Никој не се заебава со Чак Норис.

 • Тинејџерот Трпе се јавува кај Вера и ја прашува:
  - Здраво, што правиш?
  - Вршам научно истражување од областа на нуклеарната...