Кафе муабет

Со кого бре два саати стоиш пред врата и муабетиш ???
изнервиран сопругот ја прашува жена му.
Со комшивката, немаше време да влези на кафе.

Повеќе од ВицотекаСтудент уловил златна рипка. Рипката: - Те молам пушти ме и ќе ти исполнам една желба! Студентот се помислил малку: -... + повеќе

Која е разликата помеѓу исончана плавуша и печено пиле? - И кај двете белото месо е најубаво!

Отвараш фрижидер гледаш кутија со сладолед, отвараш кутијата со сладолед гледаш сарма! Ех, оваа моја чудесна Македонија...

Го прашува Трпе другар му Трале: Што е тоа Ден на жената? Се мисли Трале, се мисли... Види Трпе, тоа ти е исто што и... + повеќе